Facebook

Stai în legătură cu noi!

⭐️Continuă veștile bune!
⭐️ADS anunță finalizarea sesiunii de arendă prin licitație cu strigare din luna martie! Cu această ocazie ADS a atins și o arendă RECORD de 3.985 kg grâu/ha/an!
⭐️Niciodată în istoria acestei instituții nu s-au desfășurat licitații ce s-au încheiat cu asemenea arende, intenția ADS fiind să utilizeze tot terenul pe care Statul Român îl deține prin administrarea Agenției Domeniilor Statului.
⭐️Fie că este vorba de arendă, concesionare, programul Tineri Fermieri sau terenurile ce nu au putut fi folosite în mod corespunzător până acum (fiind neproductive sau degradate) dar vor fi folosite pentru crearea de energie verde în cadrul noilor proiecte din fonduri europene nerambursabile, ADS maximizează utilizarea fiecărui lot de teren aflat în administrarea sa!
“În spiritul aceleași comunicări transparente pe care o avem și ca urmare a  noilor proiecte pe fonduri europene nerambursabile din PNRR în care urmează să intrăm ca partener sau pe propriile forțe, se arată că ADS are un viitor sigur!
Sumele de bani provenite din concesionarea suprafețelor de teren neproductive și degradate aflate în administrarea Agenției Domeniilor Statului vor fi diectionate doar pentru achiziția de terenuri agricole ce vor intra în proprietatea Statului Român și vor destinate concesionării către fermierii români!
🌎 ADS – Pământ românesc!”, a declarat Sava George, Director General ADS – Agenția Domeniilor Statului
Skip to content